Αθήνα Καιρός

Ρωσία: Συνελήφθη Γερμανός που θεωρείται ύποπτος για δολιοφθορά με εντολή του Κιέβου

2 λεπτά
Ρωσία: Συνελήφθη Γερμανός που θεωρείται ύποπτος για δολιοφθορά με εντολή του Κιέβου

Οι ρωσικές αρχές συνέλαβαν σήμερα έναν άνδρα που έχει διπλή --ρωσική και γερμανική-- υπηκοότητα, τον οποίο θεωρούν ύποπτο για την προετοιμασία ενέργειας δολιοφθοράς με εντολή του Κιέβου σε σιδηροδρομική γραμμή στη Νίζνι Νόβγκοροντ, πόλη που βρίσκεται περίπου 450 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή της η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας (FSB), την οποία επικαλούνται τα ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων.

Σε αυτήν η FSB διευκρινίζει ότι στο σπίτι του άνδρα που συνελήφθη με την υποψία της προετοιμασίας σαμποτάζ βρέθηκαν εκρηκτικά, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Ο γεννηθείς το 2003 που συνελήφθη κατηγορείται ότι “προετοίμαζε πράξη δολιοφθοράς σε τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής της πόλης Νίζνι Νόβγκοροντ, χρησιμοποιώντας εκρηκτικό μηχανισμό” με αντάλλαγμα “υποσχεθείσα οικονομική ανταμοιβή” από τις ουκρανικές υπηρεσίες πληροφοριών (SBU), σημειώνει επίσης η FSB στην ανακοίνωσή της, την οποία επικαλούνται τα ρωσικά κρατικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]