Αθήνα Καιρός

Πρίγκιπας Χάρι: Ανατροπή- Η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα 40α γενέθλιά του

4 λεπτά
Πρίγκιπας Χάρι: Ανατροπή- Η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε χρόνια πολλά για τα 40α γενέθλιά του

Η Βασιλική Οικογένεια ευχήθηκε στον Πρίγκιπα Χάρι για «πολύ χαρούμενα» 40α γενέθλια κι ενώ πέρσι τον είχε αγνοήσει λόγω διαμάχης που είχαν

Με μια ανάρτηση στο Instagram, η βασιλική οικογένεια είπε: «Ευχόμαστε στον Δούκα του Σάσεξ πολύ χαρούμενα 40α γενέθλια σήμερα!»
Ο επίσημος λογαριασμός μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο του Χάρι με έδρα την Καλιφόρνια που χαμογελά μαζί με ένα emoji μιας τούρτας γενεθλίων.

Είναι η πρώτη φορά που η βασιλική οικογένεια μοιράζεται ένα δημόσιο μήνυμα για τον Χάρι από τότε που του ευχήθηκε χρόνια πολλά το 2021.

Πέρυσι, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αρνήθηκαν να γιορτάσουν δημόσια τα 39α γενέθλια του Χάρι.

Ο Χάρι ακούστηκε να παραδέχεται ότι δεν είχε ακούσει από την οικογένειά του όταν ρωτήθηκε από έναν καλοθελητή στους Αγώνες Invictus του 2023 στη Γερμανία.

Η σιωπή των βασιλικών μελών ήρθε αφότου ο Χάρι κυκλοφόρησε τα απομνημονεύματά του Spare, τα οποία κατακεραύνωσαν ολόκληρη την οικογένειά του – συμπεριλαμβανομένων των Ουίλιαμ, Κέιτ και Καμίλα.

Φέτος, ο πρίγκιπας γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του με την οικογένεια και τους φίλους του στην έπαυλή του στην Καλιφόρνια, αξίας 11 εκατομμυρίων λιρών.

Στη συνέχεια θα πετάξει για μια «απόδραση το Σαββατοκύριακο» με μερικούς στενούς φίλους, όπως αποκάλυψε η Sun αυτή την εβδομάδα.

Δεν είναι ακόμη γνωστό πού θα πάει ο Χάρι ή ποιος θα τον συνοδεύσει στο ταξίδι.

Ωστόσο στην παρέα δεν θα περιλαμβάνεται ο Ουίλιαμ – καθώς αυτός και ο Χάρι δεν έχουν μιλήσει για περισσότερα από δύο χρόνια.

Και η σύζυγος του Χάρι, η Μέγκαν και τα παιδιά του Άρτσι και Λίλιμπετ θα μείνουν στο σπίτι όσο αυτός λείπει με την παρέα του.

Ο Χάρι φέρεται να ζητά από πρώην βοηθούς του να τον βοηθήσουν να σχεδιάσει μια επιστροφή από την εξορία του στις ΗΠΑ και να περάσει περισσότερο χρόνο στη Βρετανία.

Ο Δούκας του Σάσεξ, 40 ετών, λέγεται ότι συμβουλεύεται ανθρώπους «από την παλιά του ζωή» μετά από απογοήτευση με Αμερικανούς ειδικούς δημοσίων σχέσεων.

Ο Χάρι φέρεται να σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση του με τον βασιλιά Κάρολο.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]