«Η Χεζμπολάχ και η Τεχεράνη νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να εξαπολύσουν επιθέσεις από τον Λίβανο και το Ιράν εναντίον του Ισραήλ, χωρίς να αναλάβουμε δράση. Αυτό δεν συνέβη και δεν πρόκειται να συμβεί. Όχι κατά τη διάρκεια της θητείας μου», ανέφερε ο ισραηλινός πρωθυπουργός.
«Το Ισραήλ έχει κάθε δικαίωμα να αμύνεται και ασκούμε αυτό το δικαίωμα όποτε είναι απαραίτητο», τόνισε ο Νετανιάχου σε μήνυμά του προς τον ισραηλινό λαό. «Σας το λέω, αγαπητοί πολίτες του Ισραήλ, όπως ακριβώς το λέω με εκτίμηση και σεβασμό στις συζητήσεις με τον φίλο μου, τον πρόεδρο Τραμπ», συμπλήρωσε.
JUST IN: NETANYAHU TO IRAN:
“If Iran makes a mistake and resumes his attacks against us, we will respond forcefully, because Israel has the right to defend itself, and we will uphold that right.” pic.twitter.com/VivyRTtzA5
— Sulaiman Ahmed (@ShaykhSulaiman) June 8, 2026
Ειδήσεις Σήμερα
- Κρίστιαν Έρικσεν: «Σπάει» τη σιωπή του ο Δανός μέσος – «Με έσωσε ο απινιδωτής μου»
- Τζέιμς Δαλαμάγκας: Ο «αόρατος» καταζητούμενος για 27 χρόνια – Ζούσε σε σπίτι-φρούριο με 32 πίτμπουλ – Η σύλληψη που τον πρόδωσε
- Ιστορική επαναλειτουργία συστημάτων ασφαλείας στη γραμμή Θεσσαλονίκη – Ειδομένη μετά από 20 χρόνια
- Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο «μαμούθ» 270.000€ σε 55χρονο για εγκατάλειψη 9 γατιών – «Δεν μπορούσα να τα συντηρήσω»
- Τρίκαλα: Προφυλακιστέος ο 86χρονος για τη δολοφονία του αδελφού του

