Παρά τη μετακίνηση των συνεργατών της, η Πρώτη Κυρία δεν έχει κάνει καμία δημόσια δήλωση, ενώ οι εργασίες έχουν ήδη αναστατώσει τον χώρο που στεγάζεται η ομάδα της.
Ο Λευκός Οίκος αποτιμά την παρέμβαση ως αναβάθμιση: «Ο Πρόεδρος Τραμπ είναι στην καρδιά του κατασκευαστής. Μην έχετε καμία αμφιβολία: η ανακαινισμένη ανατολική πτέρυγα και η ολοκαίνουργια αίθουσα χορού θα κάνουν το Σπίτι του Λαού πιο χρήσιμο και όμορφο για τις επόμενες γενιές προέδρων και Αμερικανών», ήταν το σχόλιο εκπροσώπου. Η ανατολική πτέρυγα έχει ιστορική χρήση ως βάση για τις συζύγους των προέδρων από την κυβέρνηση του Τζίμι Κάρτερ, στοιχείο που επιτείνει τη δημόσια συζήτηση.
Οι New York Times επισημαίνουν ότι η σιωπή της Μελάνια δεν είναι εντελώς απροσδόκητη: κατά τις πρώτες 100 ημέρες της θητείας ολόκληρης της δεύτερης περιόδου, η Πρώτη Κυρία πέρασε μόλις 14 ημέρες στην Ουάσινγκτον. Επιπλέον, το προσωπικό της έχει μειωθεί σε μόλις πέντε εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης από τον Ιούλιο. Όπως παρατηρεί η Κέιτ Άντερσεν Μπρόουερ, «Το να παρακολουθείς την κατεδάφιση είναι η φυσική συνέχεια του να βλέπεις τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας να γίνεται όλο και μικρότερος», και προσθέτει ότι η Μελάνια «κάνει σαφές ότι – όπως και ο σύζυγός της – δεν θα είναι όπως οι άλλες Πρώτες Κυρίες… Ούτε την ενδιαφέρουν τα ιστορικά προηγούμενα».
Ειδήσεις Σήμερα
- Αλεξάνδρα Γκράβας στον ΕΤ και το Eleftherostypos.gr: «Πάντα χρειάζομαι νέες μουσικές προκλήσεις»
- Φρανκενστάιν: Νέα παραλλαγή του Covid – Πόσο επικίνδυνη είναι και ποια είναι τα συμπτώματα;
- Βασιλικό δράμα ή ωμός εκβιασμός; – Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ πίεσε τις κόρες του Άντριου – «Εγκαταλείψτε το Royal Lodge ή χάνετε τους τίτλους σας»
- Το HALL OF FAME: Ενα βιβλίο αθλητικός θησαυρός για τον στίβο από τον Γιάννη Μαμουζέλο
- Θρίλερ στον Ειρηνικό: 14 νεκροί από αμερικανικά πλήγματα σε πλοία με ναρκωτικά