Επρόκειτο να επιβιβαστεί στη δεύτερη άμαξα, μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τον παγκοσμίου φήμης γκόλφερ Τζάστιν Ρόουζ και τη σύζυγό του.
Αν και δεν δόθηκε επίσημη αιτία για την απουσία της, θεωρείται ότι σχετίζεται με την ανάγκη να διατηρηθεί η ισορροπία στις δημόσιες εμφανίσεις της, καθώς συνεχίζει την αποκατάστασή της μετά τη θεραπεία για καρκίνο, για την οποία είχε μιλήσει δημόσια στις αρχές του έτους. Πηγές αναφέρουν ότι είναι «απογοητευμένη» που δεν θα παραβρεθεί, αλλά δίνει προτεραιότητα στην υγεία της.
Η ανανεωμένη λίστα με τις άμαξες περιλαμβάνει:
1η Άμαξα: Ο Βασιλιάς Κάρολος, η Βασίλισσα Καμίλα, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Πρίγκιπας Σαούντ μπιν Χαλίντ Αλ-Σαούντ.
2η Άμαξα: Ο Δούκας και η Δούκισσα του Γκλόστερ, μαζί με τον Κόμη και την Κόμισσα του Χάλιφαξ.
3η Άμαξα: Ο συγγραφέας Ουίλιαμ Μπόιντ με τη σύζυγό του Σούζαν, καθώς και ο Τζάστιν Ρόουζ και η σύζυγός του, Κέιτ Φίλιπς.
4η Άμαξα: Η κόρη της Πριγκίπισσας Μαργαρίτας, Λαίδη Σάρα Τσάτο με τον σύζυγό της Ντάνιελ, καθώς και οι συγγραφείς Ρόμπερτ Χάρις και Τζιλ Χόρνμπι.
Η Κέιτ είχε κάνει πρόσφατα δημόσιες εμφανίσεις, μεταξύ άλλων στο Trooping the Colour και σε μια επίσκεψη στο East Storehouse, δείχνοντας μια σταδιακή επιστροφή στα βασιλικά της καθήκοντα.
Ειδήσεις Σήμερα
- Conference League: Αυτό είναι το ζευγάρι που θα προκύψει ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον 2ο προκριματικό
- Μαγιόρκα: Φρικτό έγκλημα – Δολοφόνησε τον σύζυγό της και άφησε τον σκύλο τους να τον κατασπαράξει
- Φωτίζονται τα Τείχη για την ανάδειξη της Βυζαντινής Θεσσαλονίκης
- Σέρρες: Με θλαστικά τραύματα και ελαφρά εγκαύματα οι δύο τραυματίες από την έκρηξη στο νοσοκομείο
- Πάτρα: Συνελήφθησαν 18 απεργοί ναύτες – Ακινητοποιημένα 4 πλοία

