Αφορμή η ανάρτηση του Βρετανού ΥΠΕΞ και το σχόλιο του Κιρ Στάρμερ, να γυρίσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Για τον Αραγτσί, δεν τίθεται τέτοια περίπτωση καθώς το Ιράν δείχνει να είναι θιγμένο πως ενώ στην επίθεση των Αμερικανών είναι αμυνόμενο, το εγκαλούν να συμφωνήσει για τα πυρηνικά.
«Την προηγούμενη εβδομάδα, ήμασταν σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ όταν το Ισραήλ αποφάσισε να “ανατινάξει” αυτή τη διπλωματία. Αυτή την εβδομάδα, πραγματοποιήσαμε συνομιλίες με την τριάδα της ΕΕ, όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν να “ανατινάξουν” αυτή τη διπλωματία», έγραψε.
«Ποιο συμπέρασμα θα βγάζατε εσείς; Για τη Βρετανία και τον Ύπατο Εκπρόσωπο της ΕΕ, είναι το Ιράν που πρέπει να ‘επιστρέψει’ στο τραπέζι. Αλλά πώς μπορεί το Ιράν να επιστρέψει σε κάτι από το οποίο δεν έφυγε ποτέ, πόσο μάλλον να το “ανατίναξε”;».
Ειδήσεις Σήμερα
- Ναρκωτικά στην Ελλάδα: Μεθαμφεταμίνη στην Αθήνα, κοκαΐνη στη Θεσσαλονίκη
- Γιατί οι ξένοι συνταξιούχοι μένουν Ελλάδα;
- Πύραυλοι του Ιράν ισοπέδωσαν κτίρια σε Τελ Αβίβ και Χάιφα -Ζημιές και τραυματίες [βίντεο]
- Μητσοτάκης για Μέση Ανατολή: «Προέχει η επίδειξη αυτοσυγκράτησης και η επανεκκίνηση των συζητήσεων» – Τι είπε για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Απεργία: Δεμένα και σήμερα τα πλοία στην Πάτρα – Δεν εκτελούνται τα δρομολόγια προς Ηγουμενίτσα-Ιταλία