«Θα διπλασιάσουμε όλα τα πλήγματα με νέους εκτοξευτές για τους βαλλιστικούς πυραύλους Φατάχ και όχι μόνο» ανέφερε σε δήλωσή του ο Διοικητής της Αεροδιαστημικής Δύναμης των Φρουρών της Επανάστασης, Ματζίντ Μουσαβί.
Ταυτόχρονα, σε βίντεο που δημοσιοποίησαν, φαίνονται εκτοξεύσεις πυραύλων φέρουν μηνύματα εναντίον του Λευκού Οίκου και του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
قائد القوة الجوفضائية للح..رس الث..وري العميد مجيد موسوي: سنضاعف جميع الضربات السابقة مع منصات إطلاق جديدة لصاروخي فاتح وخيبرشكن pic.twitter.com/G1iDAJ3zIV
— وكالة تسنيم للأنباء (@Tasnimarabic) April 7, 2026
«Στον Λευκό Οίκο, το να είσαι μπάσταρδος δεν είναι προσβολή, αλλά κριτήριο επιλογής» αναφέρει ένα μήνυμα, ενώ ένα άλλο δείχνει τον Τραμπ μεταμφιεσμένο σε Χίτλερ και την αναφορά «οι ΗΠΑ θα καταστραφούν από τον ίδιο τον Τραμπ».

