Φωτιά σε αποθήκη στο Λονδίνο: 150 πυροσβέστες στη μάχη για την κατάσβεση

2 λεπτά
Φωτιά σε αποθήκη στο Λονδίνο: 150 πυροσβέστες στη μάχη για την κατάσβεση

Περίπου 150 πυροσβέστες μάχονται με φωτιά που ξέσπασε σε αποθήκη στη δυτική πλευρά του Λονδίνου, μετά από αναφορές κατοίκων που άκουσαν «τεράστιες εκρήξεις».

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λονδίνου (LFB), περίπου τα τρία τέταρτα του κτιρίου έχουν τυλιχτεί στις φλόγες. Η υπηρεσία έστειλε 25 πυροσβεστικά οχήματα στο χώρο, καλύπτοντας την αποθήκη και τον χώρο λιανικής πώλησης.

Η LFB προειδοποίησε τους κατοίκους να κρατούν κλειστά παράθυρα και πόρτες λόγω του πυκνού καπνού, ενώ χαρακτήρισε το περιστατικό «εκτεταμένο» και ενημέρωσε ότι οι επιχειρήσεις κατάσβεσης θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Αιτία της φωτιάς δεν έχει προσδιοριστεί και η κυκλοφορία στην περιοχή αναμένεται να επηρεαστεί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version