Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Κίνηση τώρα: «Στο κόκκινο» ο Κηφισός λόγω τροχαίου – Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Μπριζίτ Μακρόν: «Σπάει» τη σιωπή της για το χαστούκι στον Εμανουέλ – Ποιος ο ρόλος της όμορφης Ιρανής – Η απάντηση του Ελιζέ

3 λεπτά
Μπριζίτ Μακρόν: «Σπάει» τη σιωπή της για το χαστούκι στον Εμανουέλ – Ποιος ο ρόλος της όμορφης Ιρανής – Η απάντηση του Ελιζέ
France's President Emmanuel Macron

Η ηθοποιός Γκολσιφτέχ Φαραχανί φέρεται, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, να βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης του «χαστουκιού» της Μπριζίτ Μακρόν προς τον Εμανουέλ Μακρόν, ωστόσο το περιβάλλον της Πρώτης Κυρίας διαψεύδει κατηγορηματικά κάθε τέτοια σύνδεση.

Πριν από έναν χρόνο, κατά την άφιξη του προεδρικού ζεύγους στο Βιετνάμ, οι κάμερες είχαν καταγράψει τη Μπριζίτ Μακρόν να κάνει μια κίνηση με το χέρι προς το πρόσωπο του συζύγου της, λίγο πριν κατέβουν από το αεροσκάφος. Η εικόνα αυτή είχε προκαλέσει έντονη συζήτηση, με ορισμένους να μιλούν για «χαστούκι», ενώ άλλοι για μια απλή στιγμιαία ένταση.


Αρχικά, το περιβάλλον του προέδρου είχε απορρίψει ακόμη και την αυθεντικότητα του βίντεο, κάνοντας λόγο για πιθανή χρήση τεχνητής νοημοσύνης. Στη συνέχεια, αρνήθηκε ότι υπήρξε οποιαδήποτε σύγκρουση, υποστηρίζοντας ότι επρόκειτο απλώς για «παιχνιδιάρικες στιγμές» μεταξύ του ζευγαριού.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος της Paris Match Φλοριάν Ταρντίφ, στο βιβλίο του «Ένα (σχεδόν) τέλειο ζευγάρι», που κυκλοφόρησε πρόσφατα, παρουσιάζει μια διαφορετική εκδοχή. Όπως αναφέρει, ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας φέρεται να είχε για αρκετούς μήνες «πλατωνική σχέση» με την Ιρανή ηθοποιό Γκολσιφτέχ Φαραχανί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πηγές από το περιβάλλον του ζεύγους υποστηρίζουν ότι υπήρξαν μηνύματα μεταξύ τους με πιο προσωπικό περιεχόμενο, όπως κομπλιμέντα τύπου «σας βρίσκω πολύ όμορφη».

Ο Ταρντίφ δήλωσε επίσης ότι η συγκεκριμένη κατάσταση φέρεται να προκάλεσε εντάσεις στο προεδρικό ζεύγος, οδηγώντας σε μια έντονη ιδιωτική διαφωνία μέσα στο αεροσκάφος κατά την άφιξη στο Βιετνάμ. Σύμφωνα με το βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν φέρεται να είδε μήνυμα της ηθοποιού στο κινητό του προέδρου, γεγονός που πυροδότησε τη σύγκρουση.

Το περιβάλλον της Μπριζίτ Μακρόν διέψευσε κατηγορηματικά το σενάριο, υποστηρίζοντας ότι η Πρώτη Κυρία δεν ελέγχει ποτέ το κινητό του συζύγου της. Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι η ίδια είχε ήδη αρνηθεί προσωπικά το περιεχόμενο αυτών των ισχυρισμών στον συγγραφέα από τις 5 Μαρτίου, χαρακτηρίζοντάς τους αναληθείς.

Από την πλευρά του, το προεδρικό περιβάλλον επανέλαβε ότι δεν υπήρξε καμία σκηνή έντασης. Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, συνεργάτες του προέδρου είχαν δηλώσει ότι το ζευγάρι απλώς αστειευόταν πριν από την επίσημη επίσκεψη, περιγράφοντας μια χαλαρή και οικεία στιγμή μεταξύ τους.

Ο ίδιος ο Εμανουέλ Μακρόν είχε επίσης απορρίψει κάθε υπόνοια κρίσης, λέγοντας ότι «αστειευόμασταν με τη σύζυγό μου, όπως κάνουμε συχνά», καλώντας παράλληλα να σταματήσει η υπερβολική ερμηνεία του περιστατικού.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]