Καμικάζι σκότωσε 43 αμάχους σε κομβόι λεωφορείων στη Συρία [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Καμικάζι σκότωσε 43 αμάχους σε κομβόι λεωφορείων στη Συρία [εικόνες]

Τουλάχιστον 43 άνθρωποι σκοτώθηκαν στην επίθεση που διαπράχθηκε με παγιδευμένο με εκρηκτικά φορτηγάκι σήμερα εναντίον αυτοκινητοπομπής λεωφορείων όπου επέβαιναν άνθρωποι που εγκατέλειπαν φιλοκυβερνητικές περιοχές, σύμφωνα με το νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα η μη κυβερνητική οργάνωση Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Υπάρχουν τραυματίες που υπέκυψαν στα τραύματά τους και εντοπίζουμε περισσότερους νεκρούς» επισήμανε η μκο.

Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται 38 άνθρωποι που έφευγαν από τις φιλοκυβερνητικές περιοχές Φούα και Κεφράγια, τέσσερις αντάρτες που επιτηρούσαν τα λεωφορεία σε μια ζώνη διέλευσης δυτικά της πόλης του Χαλεπιού (βόρεια) και έναν άνθρωπος που δεν έχει αναγνωριστεί από τη μκο.

Ο προηγούμενος απολογισμός έκανε λόγο για 24 νεκρούς σε αυτήν την επίθεση.

Η έκρηξη έγινε στην περιοχή Ρασιντίν, στα προάστια του Χαλεπίου, όπου δεκάδες λεωφορεία περίμεναν μεταφέροντας κυρίως τους σιίτες κατοίκους δύο χωριών. Τα χωριά εκκενώθηκαν στο πλαίσιο εφαρμογής συμφωνίας ανταλλαγής για την εκκένωση των σουνιτών ανταρτών και των οικογενειών τους, από δύο πόλεις που πολιορκεί ο στρατός της Συρίας, στα προάστια της Δαμασκού.

Προσοχή: Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=mDiMNkoLlVc

Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version