Πρεσβευτής ΗΠΑ: Είμαστε έτοιμοι να τερματίσουμε τον πόλεμο στην Συρία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Πρεσβευτής ΗΠΑ: Είμαστε έτοιμοι να τερματίσουμε τον πόλεμο στην Συρία

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής είναι «έτοιμες να βάλουν ένα τέλος σε αυτό τον πόλεμο» δήλωσε η πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Νίκι Χέιλι, πριν την ψηφοφορία του Συμβουλίου Ασφαλείας που αναμένεται να διεξαχθεί αργότερα σήμερα για την Συρία.

«Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με όλα μας τα μέσα την διπλωματική οδό και είμαστε έτοιμοι να σταματήσουμε αυτό τον πόλεμο», τόνισε η Χέιλι.

«Οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την επιρροή τους προς οποιαδήποτε εμπλεκόμενη πλευρά για να προωθήσουν την ειρηνική επίλυση», πρόσθεσε σημειώνοντας πως: «Δεν θα στηρίξουμε μια διαδικασία που καλύπτει στον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ».

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version