Πέντε άτομα - ανάμεσά τους δύο γιατροί - στην Κάτω Βαυαρία θεωρούνται ύποπτα για έκδοση πλαστών πιστοποιητικών κατά της Covid-19 και για χορήγηση αραιωμένου εμβολίου, ανακοίνωσε η Κεντρική Υπηρεσία για την Καταπολέμηση της Απάτης και της Διαφθοράς στο Σύστημα Υγείας (ZKG).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο γιατροί κατηγορούνται ότι εξέδιδαν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά της Covid-19 σε αρνητές του εμβολίου, ενώ υπέγραφαν και για εμβολιασμούς που δεν είχαν πραγματοποιηθεί. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις φέρονται να χορήγησαν εμβόλια αραιωμένα. Η απάτη θεωρείται ότι αφορά τουλάχιστον 1.000 άτομα, τα οποία πρέπει τώρα να υποβληθούν σε εξέταση αντισωμάτων. Οι ύποπτοι ελέγχονται μεταξύ άλλων για απάτη, πρόκληση σωματικής βλάβης από πρόθεση και εσφαλμένη πιστοποίηση εμβολιασμών.
Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις
Ειδήσεις σήμερα
- Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη του φωτογραφία από τα κρατητήρια – Κατασχέθηκαν ο υπολογιστής και το κινητό του
- Μετάλλαξη Όμικρον: «Έκρηξη» με 33 επιβεβαιωμένα κρούσματα – Δύο νοσηλεύονται και 98 ύποπτα
- Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το ορφανοτροφείο – Η συγκλονιστική καταγγελία της νηπιαγωγού
- Νέα μέτρα: Ρεβεγιόν με τεστ, μάσκα παντού και χωρίς εκδηλώσεις – Τι θα ισχύει με τηλεργασία και SMS από τις 3 Ιανουαρίου
- Συνελήφθη στην Αθήνα 40χρονος Ιρακινός για συμμετοχή στον ISIS
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
