Βρετανία: Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Βρετανία: Ο πατέρας του Μπόρις Τζόνσον κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Κορυφαία βουλευτής των βρετανών Συντηρητικών κατηγόρησε τον πατέρα του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον για ανάρμοστες χειρονομίες στο ετήσιο συνέδριο του κόμματος το 2003, όταν ήταν αμφότεροι υποψήφιοι βουλευτές πριν από εκλογική αναμέτρηση.

Στη διάρκεια συζήτησης στο Sky News σχετικά με τη βία εναντίον γυναικών και κοριτσιών, η Καρολάιν Νόουκς, πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικών και Ισότητας του κοινοβουλίου και πρώην υπουργός, δήλωσε πως ο Στάνλεϊ Τζόνσον την είχε χτυπήσει με το χέρι στα οπίσθια.

«Θυμάμαι έναν πραγματικά εξέχοντα άνδρα, τότε υποψήφιο των Συντηρητικών για το Τάινμπριτζ στο Ντέβον, να με χτυπάει στα οπίσθια όσο πιο δυνατά μπορούσε και να λέει, ‘ω Ρόμσεϊ, έχεις χαριτωμένη έδρα’», είπε η Νόουκς, η οποία είναι από το 2010 βουλευτής του Ρόμσεϊ και Βόρειου Σαουθάμπτον.

Όταν την ρώτησαν ποιος ήταν, εκείνη απάντησε: «Ο Στάνλεϊ Τζόνσον μου το έκανε αυτό».

Όταν του ζήτησαν να σχολιάσει, ο Τζόνσον, ο οποίος δεν έχει εκλεγεί ποτέ στο βρετανικό κοινοβούλιο, αλλά έχει διατελέσει μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, είπε στο Sky: «Δεν θυμάμαι καθόλου την Καρολάιν Νόουκς… Και δεν απαντώ».

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version