Στα χέρια των Ιρακινών το αεροδρόμιο της Μοσούλης μετά από σκληρές μάχες

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Στα χέρια των Ιρακινών το αεροδρόμιο της Μοσούλης μετά από σκληρές μάχες

Οι ιρακινές δυνάμεις εισήλθαν την Πέμπτη στο αεροδρόμιο της Μοσούλης, για πρώτη φορά αφότου οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος κατέλαβαν τη ζώνη αυτή το 2014, διαπίστωσαν δημοσιογράφοι του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η επίθεση στο αεροδρόμιο εξαπολύθηκε την πέμπτη ημέρα της επίθεσης που έχει στόχο την ανακατάληψη ολόκληρης της Μοσούλης, τελευταίου προπύργιου της εξτρεμιστικής σουνιτικής οργάνωσης στο Ιράκ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version