Αθήνα Καιρός

Διαψεύδουν οι Γερμανοί: Ο Τσακαλώτος δεν θα συναντηθεί με την Μέρκελ

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Διαψεύδουν οι Γερμανοί: Ο Τσακαλώτος δεν θα συναντηθεί με την Μέρκελ

Την πληροφορία που μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για επικείμενη συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, διέψευσε ο εκπρόσωπος της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άνγκελας Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Ζάιμπερτ είπε πως θα ήταν ασυνήθιστο η καγκελάριος να συναντήσει έναν υπουργό. Η Άνγκελα Μέρκελ έχει διμερείς επαφές μόνο σε επίπεδο πρωθυπουργών χωρών.

Νωρίτερα το   Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε μεταδώσει ότι ο κ. Τσακαλώτος στο πλαίσιο των επαφών που θα έχει στις Βρυξέλλες με Ντάισελμπλουμ, Μοσκοβισί, Κερέ, Τόμσεν και Ρέγκλινγκ στις επόμενες μέρες θα συναντούσε και τη Γερμανίδα καγκελάριο σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]