Αθήνα Καιρός

Αλλάζει τη σύνθεση των πληρωμάτων στα αεροσκάφη η Emirates μετά το διάταγμα Τραμπ

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αλλάζει τη σύνθεση των πληρωμάτων στα αεροσκάφη η Emirates μετά το διάταγμα Τραμπ

Σε αλλαγή της σύνθεσης των πληρωμάτων της προχώρησε η αεροπορική εταιρεία Emirates λόγω του διατάγματος Τραμπ.

Η εξέλιξη αυτή, σηματοδοτεί τις νέες προκλήσεις με τις οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες οι αεροπορικές εταιρίες, προκειμένου ν’ ανταποκριθούν στα νέα δεδομένα των κανόνων ασφάλειας εισόδου στις ΗΠΑ.

Η Emirates πετάει καθημερινά σε 11 πόλεις στις ΗΠΑ ενώ έχει προχωρήσει «στις απαραίτητες αλλαγές στα πληρώματα μας, προκειμένου να συμμορφωθεί με την αλλαγή των κανονισμών», δήλωσε μία εκπρόσωπος της εταιρίας μέσω της αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος, χθες στο Reuters. Η ίδια, πρόσθεσε ότι οι πτήσεις εξακολουθούν να πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρίας, προς τις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]