Κυβερνοεπίθεση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Κυβερνοεπίθεση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Στόχος κυβερνοεπίθεσης καταγγέλλει ότι έπεσε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, μεταδίδει το AFP.

Η κυβερνοεπίθεση έρχεται μία ημέρα αφότου ο ΕΜΑ ανακοίνωσε ότι θα λάβει απόφαση για την έγκριση του εμβολίου των εταιρειών Pfizer και BioNTech για τον κορωνοϊό στις 29 Δεκεμβρίου.

Ο οργανισμός έχει έδρα το Άμστερνταμ της Ολλανδίας και επί του παρόντος αξιολογεί τα εμβόλια του κορωνοϊού, πριν ανακοινώσει τις αποφάσεις για την χρήση επείγουσας έγκρισης.

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής εάν η κυβερνοεπίθεση ήταν επιτυχημένη ή εάν έχει επιπτώσεις στον ΕΜΑ, που καλείται να εγκρίνει τα εμβόλια.

Ειδήσεις

Φρίκη στη Βρετανία: 19χρονος σκότωσε τον 15χρονο εραστή του για να μην αποκαλυφθεί η σχέση τους

Iνδία: Άγνωστη ασθένεια στέλνει εκατοντάδες στο νοσοκομείο- Τι βρέθηκε στο αίμα τους

Εγκαινιάζεται τούνελ 11 χιλιομέτρων κάτω από τον Ατλαντικό [εικόνες]

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version