Αθήνα Καιρός

Μαντόνα, Έλτον Τζον και άλλοι διάσημοι φίλοι του αποχαιρετούν τον Τζορτζ Μάικλ

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Μαντόνα, Έλτον Τζον και άλλοι διάσημοι φίλοι του αποχαιρετούν τον Τζορτζ Μάικλ

Σοκαρισμένοι από το αναπάντεχο του θανάτου του Τζορτζ Μάικλ, οι διάσημοι φίλοι του τον αποχαιρετούν με μηνύματα και δηλώσεις τους στα social media. Οι περισσότεροι δεν παραλείπουν να συσχετίσουν το θάνατό του με όλους τους σπουδαίους που πήρε μαζί της η χρονιά που φεύγει, κάνοντας λόγο για ένα «καταραμένο 2016».

«Στο καλό φίλε μου! Ακόμα ένας σπουδαίος καλλιτέχνης μας αφήνει. Μπορεί το 2016 να πάει να γ… ΤΩΡΑ», είναι το γεμάτο θλίψη και οργή μήνυμα που ανέβασε η Μαντόνα στον λογαριασμό της στο Instagram, μαζί με ένα βίντεο όπου η ίδια βραβεύει τον εκλιπόντα καλλιτέχνη.

Farewell My Friend! ?? Another Great Artist leaves us. ?Can 2016 Fuck Off NOW?

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Madonna (@madonna) στις


Μια φωτογραφία του με τον Τζορτζ Μάικλ ανέβασε και ο Έλτον Τζον, γράφοντας: «Είμαι βαθιά σοκαρισμένος. Έχασα έναν αγαπημένο φίλο – την πιο ευγενική, γενναιόδωρη ψυχή και έναν εξαιρετικό καλλιτέχνη».

I am in deep shock. I have lost a beloved friend – the kindest, most generous soul and a brilliant artist. My heart goes out to his family, friends and all of his fans. @GeorgeMichael #RIP

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elton John (@eltonjohn) στις

Ο Τζορτζ Μάικλ πέθανε ανήμερα τα Χριστούγεννα στο σπίτι του κοντά στο Λονδίνο. Μεσουράνησε την δεκαετία του 1980, ως μέλος του συγκροτήματος Wham! και πούλησε συνολικά πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ, ενώ κέρδισε δύο βραβεία Grammy και τρία Brit awards.

Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε, “Yog” (Yours Only George – Μόνο δικός σας Τζορτζ), το έτερό του ήμισυ στους Wham!, ο Άντριου Ρίντγκελέι, έγραψε πως είναι «συντετριμμένος» από τον θάνατό του.
Εσωτερική εικόνα άρθρου

Μέσα στο 2016 πέθαναν ο Ντέιβιντ Μπάουι, ο Πρινς, ο Λέοναρντ Κοέν, μόνο από το χώρο της μουσικής και πολλοί ήταν εκείνοι που έκαναν την σχετική αναφορά, αποχαιρετώντας τον Τζορτζ Μάικλ.

«2016 – απώλεια ακόμια μιας ταλαντούχας ψυχής. Όλη μας την αγάπη και την συμπάθεια στον Τζορτζ Μάικλ», έγραψε το συγκρότημα Duran Duran, οι μεγάλοι «αντίπαλοι» των Wham! την δεκαετία του 1980.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

«Ω Θεέ μου, όχι… Σ’αγαπώ Τζορτζ… Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε ο ποπ σταρ Ρόμπι Γουίλιαμς και ο Μπράιαν Άνταμς τουίταρε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τόσο υπέροχος τραγουδιστής και αξιαγάπητος άνθρωπος, πάρα πολύ νέος για να μας αφήσει».

Η ΛαΤόγια Τζάκσον έγραψε επίσης: «Έδωσες στον κόσμο ένα καταπληκτικό δώρο! Τι ταλέντο! Τι απώλεια»!

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]