Συντριβή αεροσκάφους στην Σιβηρία – Επέζησαν οι επιβαίνοντες, 16 σοβαρά τραυματίες

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Συντριβή αεροσκάφους στην Σιβηρία – Επέζησαν οι επιβαίνοντες, 16 σοβαρά τραυματίες

Όλοι οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος IL-18 που κατέπεσε στη Σιβηρία έχουν διασωθεί,όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων.

Επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti, αναφέρει ότι τουλάχιστον 16 από αυτούς τραυματίστηκαν, Xinhua.
Εσωτερική εικόνα άρθρου

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι το αεροσκάφος ανήκε στο ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, ενώ κάποιες αναφορές έδιναν 30 ή 39 επιβαίνοντες.

Στο μεταξύ, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι ένα από τα αεροσκάφη IL-18 που διαθέτει πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση, επιβεβαιώνοντας ότι δεν υπάρχουν νεκροί, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti.

Οι 23 από τους επιβαίνοντες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ 16 είναι σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με το Interfax.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version