Η Λεπέν ζητά να σταματήσει η δωρεάν εκπαίδευση για παιδιά παράνομων μεταναστών

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Η Λεπέν ζητά να σταματήσει η δωρεάν εκπαίδευση για παιδιά παράνομων μεταναστών

Τέλος στην δωρεάν εκπαίδευση για τα παιδιά των παράνομων μεταναστών ζήτησε η Μαρίν Λεπέν, ηγέτιδα της γαλλικής ακροδεξιάς.

Σε ομιλία της στο Παρίσι, η υποψήφια του ακροδεξιού κόμματος Εθνικό Μέτωπο, για τις προεδρικές εκλογές του 2017 στη Γαλλία, είπε ότι δεν έχει τίποτα εναντίον των ξένων.

«Αλλά εγώ» όπως είπε, «τους λέω: αν έρθετε στη χώρα μας μην περιμένετε ότι θα σας προσέξουν, ότι θα σας φροντίσουν, ότι τα παιδιά σας θα μορφωθούν δωρεάν».

«Δεν υπάρχει πλέον χρόνος για παιχνίδια», πρόσθεσε.

Η Λεπέν αναμένεται να είναι μία από τους δύο υποψηφίους που θα φτάσει στον δεύτερο και τελικό γύρο των εκλογών τον Μάιο.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version