Περιζήτητος «γαμπρός» ο άνδρας με το βιονικό πέος

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Περιζήτητος «γαμπρός» ο άνδρας με το βιονικό πέος

Περιζήτητος φαίνεται ότι έχει γίνει ο Mohammed Abad, ο 44χρονος άνδρας που έγινε διάσημος όταν έγινε ο πρώτος άνδρας που απέκτησε βιονικό πέος.

Όπως δηλώνει περισσότερες από 50 γυναίκες του έχουν ζητήσει τους τελευταίους μήνες να κάνουν σεξ μαζί του, ωστόσο ο ίδιος τις έχει απορρίψει όλες γιατί είναι κουρασμένος.

«Δέχομαι πολλά μηνύματα από γυναίκες μέσω διαδικτύου που με ρωτάνε αν θέλω να κάνω σεξ μαζί τους. Έχουν ακούσει για το βιονικό μου πέος και θέλουν να το δοκιμάσουν πιστεύοντας ότι μπορώ να αποδίδω για ώρες στο κρεβάτι» δήλωσε στη Daily Star.

andras-vioniko-peos-gampros-1300

Όπως όμως εξηγεί ο φόρτος εργασίας του που περιλαμβάνει βάρδιες διάρκειας 14 ωρών, τον έχει κουράσει πολύ ακόμα και για να κάνει σεξ. Ο Mohammed Abad μέχρι να αποκτήσει βιονικό πέος ήταν παρθένος και τελικά πρώτη φορά έκανε σεξ τον περασμένο Μάρτιο με τη βοήθεια μιας ιερόδουλης.

Σε ηλικία 6 ετών ο άνδρας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κοντά στο Huddersfield, με αποτέλεσμα να υποστεί πλήρη δυσλειτουργία του πέους του. Οι γιατροί του «έφτιαξαν» τότε ένα σωληνάκι, χρησιμοποιώντας δέρμα από το πόδι του, ώστε να μπορεί να ουρεί. Ωστόσο δεν είχε καμία αίσθηση του πέους του ούτε μπορούσε να λειτουργήσει σεξουαλικά.

vioniko-peos-1300

Παρότι υποβλήθηκε σε δεκάδες επεμβάσεις δεν κατάφερε να ουρήσει ξανά όρθιος. Σήμερα, ύστερα από τόσα χρόνια, διαθέτει πλήρως λειτουργικό πέος με κουμπί on/off στους όρχεις του.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version