Η Τουρκία παίρνει τους στρατιώτες από τον Έβρο και τους πάει στη Συρία

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Η Τουρκία παίρνει τους στρατιώτες από τον Έβρο και τους πάει στη Συρία

Η Τουρκία αποσύρει τις δυνάμεις της από τα σύνορα με την Ελλάδα, στον Έβρο και τις στέλνει στη Συρία, προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα, όπως αναφέρουν τα τουρκικά μέσα και μετέδωσε ο Μανώλης Κωστίδης στον ΣΚΑΪ.

Οι δυνάμεις αποσύρονται για να φτάσουν στο Ιντλίμπ, όπως προκύπτει και έπειτα από τις δηλώσεις του Χουλουσί Ακάρ, ότι η Τουρκία θα χτυπά πια όλους τους στόχους.

Συγκεκριμένα, μεταφέρονται 4 οβιδοβόλα από την Αδριανούπολη αυξάνοντας την κινητικότητα στα σύνορα.

Από τη μια, η Τουρκία ενισχύει τις δυνάμεις της με αυτό τον τρόπο, από την άλλη, ο Ερντογάν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς λαμβάνει προειδοποιήσεις από τη Μόσχα.

Η Hurriyet, αναφέροντας μια έκθεση του ΟΗΕ, υποστηρίζει ότι υπάρχουν δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που σχετίζονται με το Ισλαμικό Κράτος, η Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ με 15.000 άνδρες και η Χουράς Αλ Ντιν με 5000 άνδρες και οι δύο παρακλάδια της  Αλ Κάιντα.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version