Αθήνα Καιρός

Αιφνίδια επίσκεψη του αρχηγού των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Άγκυρα

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Αιφνίδια επίσκεψη του αρχηγού των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Άγκυρα

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγός Τζόζεφ Ντάνφορντ συναντήθηκε αιφνιδιαστικά σήμερα στην Άγκυρα με τον Τούρκο ομόλογό του, Χουλουσί Ακάρ, ανακοίνωσαν οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.

Η επίσκεψη του Ντάνφορντ στην Τουρκία δεν είχε ανακοινωθεί εκ των προτέρων. Συμπίπτει όμως με την έναρξη της επιχείρησης, στη Συρία, του αραβοκουρδικού συνασπισμού (SDF) για την ανακατάληψη της Ράκας από το Ισλαμικό Κράτος.

Νωρίτερα, οι FDS είχαν αναφέρει ότι η Ουάσινγκτον συμφώνησε να μην παίξει κανένα ρόλο η Τουρκία σε αυτές τις επιχειρήσεις. Η Άγκυρα δεν έδωσε καμία άλλη διευκρίνιση για τη συνάντηση του Ντάνφορντ με τον Ακάρ.

Πηγή:ΑΠΕ

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]