Διαδηλωτές πυρπόλησαν το προξενείο του Ιράν στο Ιρακ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Διαδηλωτές πυρπόλησαν το προξενείο του Ιράν στο Ιρακ

Διαδηλωτές πυρπόλησαν σήμερα το βράδυ το προξενείο του Ιράν στην ιερή σιιτική πόλη Νατζάφ, στο νότιο Ιράκ, όπου εδώ και δύο μήνες συνεχίζεται η σοβαρότερη κοινωνική αναταραχή που έχει βιώσει η χώρα εδώ και δεκαετίες.

Από την 1η Οκτωβρίου, οι Ιρακινοί διαδηλώνουν ζητώντας την ανατροπή του καθεστώτος της Βαγδάτης, που το θεωρούν “διεφθαρμένο” και υποστηριζόμενο από την Τεχεράνη.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version