Η Μόσχα αναμένει ότι η Βραζιλία δεν θα αναμειχθεί στην κρίση της Βενεζουέλας

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Η Μόσχα αναμένει ότι η Βραζιλία δεν θα αναμειχθεί στην κρίση της Βενεζουέλας

Η Ρωσία αναμένει ότι η Βραζιλία δεν θα αναμειχθεί στην κρίση της Βενεζουέλας, σύμφωνα με τον Ρώσο πρεσβευτή στην Βραζιλία, Σεργκέι Ακόποφ.

Οι δηλώσεις του Ρώσου διπλωμάτη έγιναν στο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik για την ημέρα της ρωσικής διπλωματίας, που εορτάζεται αύριο, 10 Φεβρουαρίου.

“Ελπίζουμε ότι οι παραδοσιακές και θεμελιώδεις αρχές που καθοδήγησαν την διπλωματία της Βραζιλίας για δεκαετίες και κυρίως η μη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα άλλων χωρών, η μη χρήση μονομερών και παράνομων οικονομικών μέτρων κι άλλων κυρώσεων κατά κυρίαρχων κρατών από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, θα εξακολουθήσουν να αποτελούν την βάση της γραμμής που θα ακολουθήσει η Βραζιλία στην κρίση της Βενεζουέλας. Οι πρόσφατες δηλώσεις ηγετών της Βραζιλίας, ενθαρρύνουν την αισιοδοξία,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρώσος διπλωμάτης.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version