Σκοτώθηκε ο «υπουργός πληροφοριών» του ισλαμικού κράτους λένε οι ΗΠΑ

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Σκοτώθηκε ο «υπουργός πληροφοριών» του ισλαμικού κράτους λένε οι ΗΠΑ

Οι δυνάμεις του διεθνούς συνασπισμού που μάχεται τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους υπό την ηγεσία των ΗΠΑ σκότωσαν ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των τζιχαντιστών σε αεροπορικό πλήγμα, στις 7 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε σήμερα το Πεντάγωνο.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Πενταγώνου Πίτερ Κουκ, σε αεροπορική επίθεση ακριβείας κοντά στη Ράκα της Συρίας, χτυπήθηκε και σκοτώθηκε ο Ουάιλ Άντιλ Χάσαν Σαλμάν Aλ Φαγιάντ, γνωστός και με το όνομα Δρ. Ουάιλ.

Ο Aλ Φαγιάντ είχε τον ρόλο του «υπουργού Πληροφοριών» του ΙΚ. Ήταν εκείνος που «επέβλεπε» την παραγωγή των βίντεο που δείχνουν βασανιστήρια και εκτελέσεις και ήταν «στενός συνεργάτης» του υπ’ αριθμόν 2 της οργάνωσης, του Άμπου Μοχάμεντ αλ Αντνάνι, ο οποίος σκοτώθηκε επίσης στις 30 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version