«Μου το είπε ο άρχοντας του σκότους»: Αδέρφια θυσίασαν τη μητέρα τους στο σατανά

18/07/18 • 18:24 | UPD 18/07/18 • 19:02

Newsroom eleftherostypos.gr

Τρία αδέρφια δολοφόνησαν τη μητέρα τους, της αφαίρεσαν όργανα του σώματός της και τους βολβούς των ματιών κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής. 

Τρία αδέρφια δολοφόνησαν τη μητέρα τους, της αφαίρεσαν όργανα του σώματός της και τους βολβούς των ματιών κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής. 

Η 75χρονη Περουβιανή Teodora Quispe Ccayllahua, δολοφονήθηκε από τα τρία παιδιά της, την 38χρονη Aurelia Quispe, τον 41χρονο Percy Quispe και την 46χρονη Marcelina Suane οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ακολουθούσαν τις διαταγές του «άρχοντα τους σκότους» που τους ζήτησε να «κάνουμε μπάνιο με το αίμα της».

Η 38χρονη κατέθεσε στην αστυνομία πως ήταν η «εκλεκτή» που έπρεπε να θυσιάσει τη μητέρα και έκανε μπάνιο με το αίμα της «ακολουθώντας τις διαταγές του διαβόλου».

Το άψυχο σώμα της 75χρονης εντοπίστηκε στο σπίτι της στο χωριό Andabamba στο βόρειο Περού. Τα όργανα είχαν αφαιρεθεί.

Η Aurelia ήταν αυτή που αφαίρεσε τα μάτια της μητέρας της ενώ στη συνέχεια τα τρία αδέρφια από κοινού άφησαν τα όργανα σε λίμνη του χωριού.

«Ο άρχοντας του σκότους μου το είπε, ο βασιλιάς των δαιμόνων είναι μαζί μας, γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι κάθε μέρα» είπε ένα από τα αδέρφια στους αστυνομικούς.

Και οι τρεις ομολόγησαν το έγκλημα τους. Στο Περού η ανθρωποκτονία τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη, ωστόσο πιστεύεται ότι τα αδέρφια θα οδηγηθούν στο ψυχιατρείο.