Μουντιάλ 2018: «Παρών» στο Γαλλία-Βέλγιο ο Εμανουέλ Μακρόν [εικόνες]

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Μουντιάλ 2018: «Παρών» στο Γαλλία-Βέλγιο ο Εμανουέλ Μακρόν [εικόνες]

Ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της Εθνικής Γαλλίας είναι ο Εμανουέλ Μακρόν!

Ο Γάλλος πρόεδρος εμφανίστηκε χαμογελαστός στο γήπεδο της Αγίας Πετρούπολης όπου διεξάγεται ο αγώνας μεταξύ Γαλλίας και Βελγίου για μια θέση στον τελικό.

Μάλιστα ο Μακρόν άφησε για λίγο στην άκρη τις ποδοσφαιρικές διαφορές με τον αντίπαλο και φωτογραφήθηκε δίπλα στον βασιλιά Φίλιππο και τη βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου αλλά και τον Βέλγο υπουργό Εξωτερικών Ντιντιέ Ρέιντερς.

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Εσωτερική εικόνα άρθρου

[dynamic-sidebar id=”post-area-diabaste”]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version