Διαψεύδει η γερμανική κυβέρνηση το δημοσίευμα της Bild για την FRONTEX

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Διαψεύδει η γερμανική κυβέρνηση το δημοσίευμα της Bild για την FRONTEX

Το δημοσίευμα της εφημερίδας BILD, σύμφωνα με το οποίο η FRONTEX έχει ζητήσει 1.580 άτομα για την επιχείρησή της στο Αιγαίο διέψευσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος της Γερμανίας Ούλρικε Ντέμερ.

«Οι αριθμοί δεν είναι σωστοί. Στην επιχείρηση ΠΟΣΕΙΔΩΝ συμμετέχουν 632 αστυνομικοί από τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για τον Αύγουστο έχουν ζητηθεί περαιτέρω έξι υπάλληλοι και για τον Σεπτέμβριο δύο. Ο αριθμός που επικαλείται η Bild, ότι έχουν ζητηθεί 1.580, δεν ανταποκρίνεται στα πραγματικά αιτήματα της FRONTEX», δήλωσε και τόνισε ότι υπάρχει συνεχής και εποικοδομητική συνεργασία με τις ελληνικές αρχές.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Tags:
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version