Αθήνα Καιρός

Βίντεο-σοκ: Έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε για μια φωτογραφία [εικόνες]

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Βίντεο-σοκ: Έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε για μια φωτογραφία [εικόνες]

Σοκάρουν οι εικόνες από τις  τελευταίες στιγμές του Halil Dag ο οποίος έπεσε στο κενό από το ιστορικό Urfa Castle στην Τουρκία καθώς πόζαρε για να βγάλει μια φωτογραφία.  

Στα ανατριχιαστικά πλάνα φαίνεται ο Halil Dag που γιόρταζε τα γενέθλιά του να κάνει ένα άλμα από βράχο για μια φωτογραφία. Πέφτοντας έχασε την ισορροπία στο πάτημα του και έπεσε από την άκρη του βράχου στο κενό. Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να αποτρέψει την πτώση του, ο πατέρας 8 παιδιών δεν τα κατάφερε.

Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση όπου αργότερα κηρύχθηκε νεκρός. Ο Halil Dag έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων φίλων του που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν άμεσα για να τον βοηθήσουν.

ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ 

https://youtu.be/FybfXS9owmI

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]