Βγήκε από την ενταντική ο Αμερικανός βουλευτής που είχε πυροβοληθεί σε αγώνα μπέιζμπολ

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Βγήκε από την ενταντική ο Αμερικανός βουλευτής που είχε πυροβοληθεί σε αγώνα μπέιζμπολ

Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Στιβ Σκαλίς, ο τρίτος τη τάξει στη Βουλή των Αντιπροσώπων ο οποίος πυροβολήθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώ έκανε προπόνηση στο μπέιζμπολ μαζί με συναδέλφους του, βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Ο Σκαλίς τραυματίστηκε στον γοφό στις 14 Ιουνίου όταν ένας ένοπλος άνοιξε πυρ εναντίον βουλευτών που προπονούνταν για έναν φιλανθρωπικό αγώνα μπέιζμπολ. Εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και έχει υποβληθεί σε σειρά επεμβάσεων.

Μια πηγή που γνωρίζει την κατάστασή του ανέφερε ότι βγήκε από την εντατική αργά το βράδυ της Πέμπτης. Το νοσοκομείο πάντως δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για το θέμα αυτό. Την Τετάρτη είχε ανακοινώσει ότι παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version