Σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου, οι Πέγκυ Τρικαλιώτη, Αναστασία Παντούση, Νάνσυ Μπούκλη, Εβελυν Ασουάντ, Ευγενία Ξυγκόρου, Ασημένια Βουλιώτη, Μαρία Τζομπανάκη, Μαριάννα Τουμασάτου, Αλέξανδρος Σταύρου και Θάνος Λέκκας κρατούν τους βασικούς ρόλους και από τα πρώτα επεισόδια θα συγκινήσουν.
Ολυμπος, 1942. Μετά τον θάνατο του συζύγου της, Γεράσιμου, η Θεοδώρα μένει μόνη να φροντίσει τις πέντε κόρες τους και τη μητέρα της. 16 χρόνια αργότερα, οι τρεις μεγαλύτερες κόρες, η Μελισσάνθη, η Ιουλία και η Ασπασία, έχουν παντρευτεί και ζουν με τους άνδρες τους μακριά από το οικογενειακό σπίτι, ενώ στον Ολυμπο οι δύο μικρότερες, η Μαγδαληνή και η Πολυξένη, είναι κι εκείνες πλέον έτοιμες να φύγουν μακριά για να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.
Η Μελισσάνθη και ο Απόστολος βρίσκονται στο Παρίσι για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και για να αναθερμάνουν τη σχέση τους. Εκεί, η Μελισσάνθη γνωρίζεται με τον γοητευτικό νεαρό Άγγελο Φλεριανό. Η Ιουλία και ο Φωκάς πασχίζουν να βρουν το ιδανικό σπίτι για να μετακομίσουν, όμως η μητέρα του Φωκά, Ευανθία δεν σκοπεύει να αποχωριστεί εύκολα τον γιο της. Η Ασπασία τραγουδάει αυθόρμητα πρώτη φορά μπροστά σε κόσμο και δέχεται μια αναπάντεχη πρόταση που θα φέρει τα πάνω κάτω στην ζωή και την οικογένεια της. Η Πολυξένη προσπαθεί να κερδίσει μια θέση σε έναν περιπλανώμενο θίασο, αλλά τίποτα δεν θα της χαριστεί εύκολα. Η Μαγδαληνή ακολουθεί τους θείους της σε μια δεξίωση της καλής κοινωνίας του Πειραιά, όπου γνωρίζεται με τον περιζήτητο εργένη Οδυσσέα Σκλαβοδήμο.
Ειδήσεις Σήμερα
Ο Ντέμης Νικολαΐδης επέστρεψε στην εκπομπή του μετά τον θάνατο της αγαπημένης του
GNTM: Επιστρέφει απόψε και θα κάνει πανικό
Χωρισμός βόμβα για Μόνικα Μπελούτσι – Τιμ Μπάρτον
Κουλούρι Θεσσαλονίκης χωρίς μίξερ – Θα «πάθεις πλάκα»
Ξέσπασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κατά Τσιμιτσέλη – «Δεν είναι έτσι οι φίλοι»
Κέιτ Μίντλετον: Έξαλλοι οι φανατικοί της με την Καμίλα – «Της κάνει bullying»
Τηλεθέαση: Ποια εκπομπή κάνει 2% σε μεγάλο κανάλι
Εκτός Πρωινού ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος – Ο λόγος που αποχωρεί

