Αθήνα Καιρός

Ο Λάνθιμος ανακοινώνει διάλειμμα μετά το «Bugonia»

4 λεπτά
Ο Λάνθιμος ανακοινώνει διάλειμμα μετά το «Bugonia»

Ο Γιώργος Λάνθιμος ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να πάρει ένα διάλειμμα από τον κινηματογράφο μετά την ολοκλήρωση του «Bugonia», σε μια συνέντευξη όπου παραδέχτηκε πως έχει εξαντληθεί μετά από μια απαιτητική τριετία.

Μιλώντας στο «Collider», ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, δεν μπορώ να το συνεχίσω αυτό άλλο. Είμαι βέβαιος γι’ αυτό αυτή τη στιγμή. Είναι μεγάλο λάθος. Νομίζω ότι χρειάζομαι ένα διάλειμμα. Το έχω ξαναπεί αυτό ανάμεσα στις προηγούμενες τρεις ταινίες, αλλά τώρα το εννοώ. Μπορείτε να με δεσμεύσετε γι’ αυτό. Θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα. Βρίσκεις τη θέληση και τη δύναμη, αλλά κάποια στιγμή εξαντλούνται. Φτάσαμε σ’ αυτό το σημείο». Η δήλωση έρχεται ως συνέχεια μιας πορείας έντονης παραγωγικότητας που ο ίδιος αναγνωρίζει πως χρειάζεται παύσεις για να διαφυλάξει τη δημιουργική του ενέργεια.

Η νέα του ταινία, «Bugonia», έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο διαγωνιστικό τμήμα του 82ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έλαβε θετικές κριτικές. Η Focus Features παρουσίασε το δεύτερο επίσημο τρέιλερ: το φιλμ, remake της νοτιοκορεατικής παραγωγής του 2003 «Save the Green Planet», περιγράφεται ως μαύρη κωμωδία επιστημονικής φαντασίας που συνδυάζει θεωρίες συνωμοσίας με τον ιδιοσυγκρασιακό κόσμο του σκηνοθέτη. Πρωταγωνιστούν η Έμα Στόουν και ο Τζέσι Πλέμονς, ενώ στο καστ συμμετέχουν ακόμη ο Σταύρος Χαλκιάς, ο Έινταν Ντέλμπις και η Αλίσια Σίλβερστοουν. Το σενάριο του Γουίλ Τρέισι επικεντρώνεται σε δύο νεαρούς άντρες που απαγάγουν τη διευθύνουσα σύμβουλο μιας μεγάλης φαρμακευτικής εταιρείας, πεπεισμένοι ότι πρόκειται για εξωγήινη με αποστολή να καταστρέψει τη Γη.

Ο Λάνθιμος υπενθύμισε πως μετά την επιτυχία του «The Favourite» το 2018 είχε ήδη κρατήσει πενταετή απόσταση, μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες και αφιερώνοντας χρόνο στην προετοιμασία τριών πρότζεκτ. Στην παραγωγή του «Bugonia» συμμετέχουν ο Εντ Γκίνεϊ και ο Άντριου Λόουβ για την Element Pictures, ο ίδιος μέσω της Pith, η Έμα Στόουν για τη Fruit Tree, καθώς και οι Άρι Άστερ και Λαρς Κνούντσεν της Square Peg, μαζί με τους Μίκι Λι και Τζέρι Κιουνγκμπούμ Κο εκ μέρους της CJ ENM. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου από την Tanweer.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]