Porsche 911 GΤ2 RS “τελικιάζει” στην ευθεία [βίντεο]

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Porsche 911 GΤ2 RS “τελικιάζει” στην ευθεία [βίντεο]

Η Porsche 911 GT2 RS  είναι ένα τρομερό αυτοκίνητο, με την ικανότητα να κινείται ταχύτερα και από την τελική ταχύτητα που έχει δηλώσει ο κατασκευαστής για αυτή.

Μία ασημένια GT2 RS βρέθηκε πρόσφατα στο Johnny Bohmer Proving Grounds στις ΗΠΑ, φτάνοντας ταχύτητα 352 χλμ./ώρα. Το εντυπωσιακό, είναι ότι η Porsche ήταν μάλλον συντηρητική και έχει δηλώσει πως η τελική για την GT2 RS είναι τα 340 χλμ./ώρα. Μπορεί η διαφορά των 12 χιλιομέτρων ανά ώρα να φαίνεται μικρή, αλλά σε ταχύτητες μεγαλύτερες των 300 χλμ./ώρα, κάθε χιλιόμετρο μετράει και είναι δυσκολότερο από το προηγούμενο.

Και για αυτούς που θα ισχυριστούν ότι το κοντέρ της GT2 RS “κλέβει”, η ταχύτητα των 352 χλμ./ώρα μετρήθηκε με GPS. Επίσης, στα 352 χλμ./ώρα σημειώθηκαν στο τέλος της ευθείας, που σημαίνει ότι αν η ευθεία ήταν μεγαλύτερη, μπορεί ο αριθμός να ήταν υψηλότερος.

Η 911 GT2 RS εξοπλίζεται με έναν twin-turbo κινητήρα 3,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 690 ίππους και 750Nm ροπής.

2018 Porsche 911 GT2 RS (Top Speed Test)

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version