Το Μουντιάλ… έκανε τους άνδρες να ξεχάσουν το σεξ – Μειώθηκαν στο μισό οι ερωτικές επαφές

06/07/18 • 17:44 | UPD 06/07/18 • 17:44

Newsroom eleftherostypos.gr

Μία παραπάνω ευκαιρία για να απατήσουν τους συζύγους τους βρίσκουν οι γυναίκες όταν έχει Μουντιάλ, καθώς αρκετές ώρες οι αγαπημένοι τους ασχολούνται με τη «στρογγυλή θεά». 

Μία παραπάνω ευκαιρία για να απατήσουν τους συζύγους τους βρίσκουν οι γυναίκες όταν έχει Μουντιάλ, καθώς αρκετές ώρες οι αγαπημένοι τους ασχολούνται με τη «στρογγυλή θεά».

Αγώνες, στοιχήματα, ενθουσιασμός, παρέες είναι που απασχολούν τους άνδρες κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ που γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια. Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου οι επιδόσεις των ανδρών από τότε που ξεκίνησε το Μουντιάλ έχουν πέσει στο μισό, σε σχέση με το υπόλοιπο έτος.

«Το εύλογο συμπέρασμα είναι πως, αφού οι άνδρες μείωσαν τις επαφές τους λόγω ποδοσφαιροπληξίας, ενώ οι γυναίκες είχαν ίδιες ή και καλύτερες επιδόσεις την περίοδο αυτή, οι γυναίκες θα έπαιζαν εκτός γηπέδου τις ώρες που οι άνδρες έπαιζαν εντός», λέει ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, ιδρυτής και πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Σε πολλές έρευνες του εξωτερικού η μείωση συχνότητας στις ερωτικές επαφές των ανδρών παρατηρήθηκε επανειλημμένα στις αθλητικές Κυριακές και σε μεγάλες διοργανώσεις.

Από την έρευνα ουσιαστικά προκύπτει πως οι γυναίκες έχουν το ίδιο ποσοστό σεξουαλικών επαφών με τους προηγούμενους μήνες και οι άνδρες τις έχουν μειώσει σχεδόν στο μισό.

Ερμηνεύοντας τα ευρήματα της έρευνας, ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών επισημαίνει ότι στο διάστημα αυτής της μάχης των αρσενικών για την θεά μπάλα, η ερωτική γυναίκα νοιώθει μια βαθειά εγκατάλειψη, μια αδιαφορία, που την οδηγεί σε πρόθυρα νευρικής κρίσης και μίσους για τον καθρέφτη της.