Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα ροντέο στο Μπρονξ της Νέας Υόρκης, όταν ένας ταύρος επιτέθηκε σε 25χρονο αναβάτη, τον πέταξε από τη ράχη του και στη συνέχεια τον ποδοπάτησε μπροστά σε δεκάδες θεατές.
Σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν σε βίντεο, ο αναβάτης φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του μετά την πτώση, ενώ το πόδι του παγιδεύτηκε στον αναβολέα, με αποτέλεσμα ο ταύρος να τον σέρνει μέσα στην αρένα. Οι διοργανωτές επενέβησαν άμεσα και κατάφεραν να απομακρύνουν το ζώο, απεγκλωβίζοντας τον τραυματία.
Ο 25χρονος δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Παρά τη σφοδρότητα της επίθεσης, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή.
- «Βράζει» η Ευρώπη: Περίπου 1.000 επιπλέον νεκροί στη Γαλλία – Αστυνομικά οχήματα δροσίζουν πολίτες, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε πολλές χώρες
- Πλεύρης κατά Τσίπρα: «Είχε δύο υπουργούς που καταδικάστηκαν, δεν μπορεί να μιλάει για κράτος δικαίου»
- Βόλος: Πανικός σε βάφτιση – Βρέφος έχασε τις αισθήσεις του στην κολυμπήθρα


















