Πώς να μην φαίνεται στο Facebook το πότε συνδεθήκατε τελευταία φορά

25/11/16 • 19:27 | UPD 25/11/16 • 19:27

Όλοι έχουμε προσέξει στην συνομιλία με κάποιον φίλο στο Facebook, την ενημέρωση για το πότε ήταν τελευταία φορά online.

Η ένδειξη αυτή υπάρχει ακόμα και αν είναι offline. Το ίδιο φυσικά ισχύει για τον καθένα, κάνοντας την υπηρεσία αυτή λίγο «σπαστική» μιας και είναι πολλές στιγμές που απλά θέλουμε να τσεκάρουμε το Facebook από το κινητό μας να δούμε άμα έχουμε κάποια νέα ειδοποίηση κ.τ.λ και όχι για να ξέρουν όλοι οι φίλοι μας πότε μπήκαμε την ακριβή στιγμή.

Αυτό ευτυχώς μπορούμε να το απενεργοποιήσουμε. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα αναλυτικά με εικόνες για να το απενεργοποιήσετε από τον υπολογιστή σας ή από το Smartphone σας.

Υπολογιστής

Βήμα 1: Συνδεθείτε στο Facebook σας, πατήστε στο γρανάζι πάνω δεξιά και έπειτα Ρυθμίσεις λογαριασμού (Account Settings). Από εκεί πηγαίνουμε αριστερά στις Εφαρμογές (Apps)
facebook1-1300

Βήμα 2: Πατάμε πάνω στην επιλογή που λέει –> Εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι άλλοι (Apps others use) και μετά ξετσεκάρουμε την επιλογή “Η δραστηριότητα μου σε εφαρμογές” (My app activity)
facebook2-1300

Και στο κινητό ακολουθούμε τα ίδια ακριβώς βήματα.