Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας: Δείτε πώς είναι τα κεντρικά γραφεία του Instagram! [εικόνες]

25/10/16 • 17:10 | UPD 25/10/16 • 17:10

Αν αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στο γραφείο σας, καλό θα ήταν να μη… συνεχίσετε την ανάγνωση!

Φέτος το Instagram έγινε 6 ετών και το «δώρο» του στους εργαζομένους του ήταν να μετακομίσει από τα κεντρικά γραφεία του Facebook στο Menlo Park της Καλιφόρνια, στο δικό του, τριώροφο κτίριο στην ίδια περιοχή!

Και, όπως ήταν αναμενόμενο, τα νέα του γραφεία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου είναι το εργασιακό περιβάλλον των ονείρων μας.

Κάθε χώρος είναι σχεδιασμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να διεγείρει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία των εργαζομένων, ενώ σε κάθε όροφο υπάρχουν περιοχές κατάλληλες για κάθε είδους φωτογράφηση, οι λεγόμενες «creation areas», καθώς και διάσπαρτα κάδρα με φωτογραφίες (από το Instagram, προφανώς) σε θεματικά σύνολα. Το κτίριο διαθέτει επίσης μια σύγχρονη καφετέρια, πλήρως εξοπλισμένες ατομικές κουζίνες και πολλά άλλα προς τέρψη των 350 υπαλλήλων που απασχολεί σε καθημερινή βάση η εταιρεία.

Τα γραφεία λούζονται από φυσικό φως και διαθέτουν ρυθμιζόμενους πάγκους εργασίας και άπλετο χώρο για πιο αρμονική συνεργασία. Το σχεδιασμό των νέων γραφείων του Instagram ανέλαβε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας, Ian Spalter, σε συνεργασία με την αρχιτεκτονική φίρμα Gensler, η οποία είναι υπεύθυνη και για το σχεδιασμό των γραφείων του Facebook.

Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και προσπαθήστε να μη ζηλέψετε πολύ!

instagram-office-1 instagram-office-2 instagram-office-3 instagram-office-4 instagram-office-5 instagram-office-6