Αυτή είναι η νέα εορταστική διαφήμιση της Apple που τα «σπάει» – Τι μπέρδεψε το κοινό; [βίντεο]

23/11/17 • 18:02 | UPD 23/11/17 • 18:02

Για φέτος ο τίτλος της είναι «Sway» και στην μουσική συναντούμε το τραγούδι «Palace» από τον R&B καλλιτέχνη Sam Smith

Στην Αμερική την Τετάρτη, γιόρταζαν την παραμονή της ημέρας των Ευχαριστιών και είναι αυτή η περίοδος που παραδοσιακά η Apple δημοσιεύει την εορταστική της διαφήμιση!

Για φέτος ο τίτλος της είναι «Sway» και στην μουσική συναντούμε το τραγούδι «Palace» από τον R&B καλλιτέχνη Sam Smith και το 2017 άλμπουμ του «The Thrill Of It All». Πρωταγωνιστής; Το ολοκαίνουριο iPhone X.

Στο σενάριο έχουμε την κεντρική ηρωίδα να χορεύει σε μια χιονισμένη πόλη ενώ ακούει μουσική από τα AirPods της μέχρι που πέφτει πάνω στον κεντρικό πρωταγωνιστή.

Sway, which will compete with the likes of M&S and John Lewis, is based around two New York dancers called Christopher Grant and Lauren Yatango-Grant, who are married in real life

Οι δυο τους ερωτεύονται απ’ την πρώτη στιγμή και συνεχίζουν να χορεύουν μαζί στο δρόμο αφού η γυναίκα του δίνει το ένα ακουστικό! Ο ρομαντισμός, ο ερωτισμός και οι… ασύλληπτα περίπλοκες χορευτικές φιγούρες, δίνουν και παίρνουν ενώ η Apple περνά το μήνυμα του «κεραυνοβόλου έρωτα» και ότι μπορείς οπουδήποτε να συναντήσεις το άλλο σου μισό!

Lauren walks along the street listening to Sam Smith's song Palace on her iPhone X before dancing on the street, pirouetting around other pedestrians before bumping into Christopher

Ωστόσο, αν κάτι δίχασε τους θεατές είναι ότι τη στιγμή που πάνε να φιληθούν, ο άνδρας εμφανίζεται ως δια μαγείας χωρίς το ακουστικό που του έδωσε η κοπέλα προηγουμένως και το τοπίο ξαναλλάζει αμέσως.

Κάποιοι λοιπόν, βιάστηκαν να πουν πως τελικά η διαφήμιση δεν είναι και τόσο ρομαντική, όλα συνέβησαν στη φαντασία της κοπέλας και ότι η Apple μας επαναφέρει στην πραγματικότητα θέλοντας να δείξει πως δεν είναι έτσι η πραγματική ζωή.

Christopher is also standing in the same location as when he had the earphone in one ear, so there appears to be no obvious reasons why it should have been removed, although some viewers believe this is because the scene has switched back to reality

Εσείς τι πιστεύετε;