Ταξίδι στο Poseidonion Grand Hotel με τη Volvo Car Hellas [εικόνες]

Sorry. No data so far.

03/08/17 • 19:14 | UPD 03/08/17 • 19:14

Κόσμημα του νησιού για περισσότερο από έναν αιώνα, το Poseidonion Grand Hotel ανοίγει τις πόρτες του και μας ταξιδεύει σε μαγευτικούς κόσμους.

Η ιστορία της φιλοξενίας συναντά την ιστορία της αυτοκίνησης στο νησί των Σπετσών. Με τα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά του στοιχεία και την αριστοκρατική του αύρα, θυμίζοντας ξενοδοχεία της Γαλλικής Ριβιέρας, το Ποσειδώνιο από τη γέννησή του αποτέλεσε κέντρο του κοσμοπολιτισμού έχοντας φιλοξενήσει όλα αυτά τα χρόνια την κορυφαία ελίτ του επιχειρηματικού, ακαδημαϊκού και διπλωματικού κόσμου. Πρόσφατα μάλιστα το ιστορικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel και η Volvo,  η premium μάρκα αυτοκινήτων που κατέχει την κορυφαία θέση στην ασφάλεια, συναντιούνται τη φετινή σεζόν σε μία  συνεργασία που συνδέει αρμονικά τις αξίες που αντιπροσωπεύουν τα δύο brand names.

Το Poseidonion Grand Hotel με παρουσία 100 και πλέον ετών στην ελληνική φιλοξενία, φέρει μαζί του αρχές που διατηρούνται στο πέρασμα των χρόνων, οι οποίες όχι μόνο δεν αλλοιώνονται, αλλά εξελίσσονται και εναρμονίζονται με την κάθε εποχή. Η Volvo, εστιάζοντας στον άνθρωπο και τις ανάγκες του από την πρώτη μέρα ίδρυσής της, το μακρινό 1927, αφού κατέκτησε δικαιωματικά την πρώτη θέση στην ασφάλεια μέσα από σειρά εφευρέσεων και καινοτομιών, τα τελευταία χρόνια εκφράζει τη μοντέρνα πολυτέλεια, με σημαία τη σουηδική καταγωγή, το σκανδιναβικό design και την τεχνολογική πρωτοπορία.

Οι κοινές, ανθρωποκεντρικές αξίες είναι αυτές που έφεραν τα δύο κορυφαία brands πιο κοντά, σε μία μοναδική συνεργασία. Αυτό το καλοκαίρι Poseidonion Grand Hotel και Volvo ενώνουν τις δυνάμεις τους, ανεβάζοντας τον πήχη στην εμπειρία του επισκέπτη. Η μοναδικότητα που χαρακτηρίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες, είτε έχει να κάνει με την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και τους ανθρώπους στο χώρο της φιλοξενίας, είτε με τον σεβασμό προς τον άνθρωπο, τις ανάγκες του και πάνω απ’ όλα την ασφάλειά του στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, είναι αυτή που χαρακτηρίζει το κοινό όραμα.

Αυτή τη σεζόν, οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν να απολαύσουν το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, εμπνευσμένης κατά κύριο λόγο από τον άνθρωπο, μια συνεργασία που υμνεί την αισθητική, την ποιότητα, την φροντίδα και την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, με σκοπό την αποκορύφωση της εμπειρίας φιλοξενίας που προσφέρει το ιστορικό ξενοδοχείο των Σπετσών στους καλεσμένους του. Ένα Volvo XC90 χρησιμοποιείται από το  Poseidonion Grand Hotel για να προσφέρει στους επισκέπτες μία επιπλέον premium εμπειρία κατά τη διαμονή τους, ενώ ένα VIP test-drive με μοντέλο της Volvo είναι στη διάθεσή τους μετά το τέλος αυτής.

Εκτός από τις κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας, το Poseidonion Grand Hotel όντας στην καρδιά της κοινωνικής ζωής νησιού εξακολουθεί να διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στις μεγάλες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στις Σπέτσες.Το Poseidonion Grand Hotel με το υψηλό επίπεδο της γαστρονομίας, τις πρώτης τάξεως υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, καθώς και την διοργάνωση επιτυχημένων συνεδρίων και ονειρικών γάμων, μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό.

Info

Poseidonion Grand Hotel,Ντάπια, Σπέτσες

22980 74248, www.poseidonion.com

Ξένια Στούκα

xstouka@e-typos.com

Δημοφιλή

Sorry. No data so far.