Ο τραυματισμός στη μέση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες υποχρεώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά να σταματήσει προσωρινά τους αγώνες. Ο 27χρονος κορυφαίος Ελληνας τενίστας επιλέγει την αποθεραπεία για να επιστρέψει στα κορτ στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Ανακοίνωσε ότι δεν θα λάβει μέρος στο Paris Masters και σε ανάρτηση του στο Χ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, αποσύρομαι από το Rolex Paris Masters εφέτος. Πάντα μου άρεσε να αγωνίζομαι εκεί και εκτιμώ πραγματικά την μεγάλη υποστήριξη από τους Παριζιάνους και τους Γάλλους φίλους του αθλήματος όλα αυτά τα χρόνια. Η προσοχή μου τώρα είναι στην ανάρρωση και την αποθεραπεία, ώστε να μπορέσω να επιστρέψω πιο δυνατός για τo 2026. Σας ευχαριστώ όλους για την κατανόησή σας και την συνεχή υποστήριξή σας».
Η απόσυρση δείχνει ότι η προτεραιότητα είναι η υγεία και όχι η βιαστική επιστροφή. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι καθοριστικές για το πρόγραμμα αποκατάστασης και την προετοιμασία ενόψει της σεζόν που έρχεται, με στόχο ένας ανανεωμένος Τσιτσιπάς να επιστρέψει πιο δυνατός το 2026.













![Πλεύση Ελευθερίας: Viral η ένσταση σε μπακαλοτέφτερο [δείτε εικόνα]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/04/konstantopoulou-1-300x200-jpeg.webp)







![Αλέξης Τσίπρας: Ίδια κόλπα με το #askTsipras, 11 χρόνια μετά [δείτε βίντεο]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2026/07/tsipras-1024x683.jpg)