Ο Μαρτίνεζ, 27 ετών, οδηγούσε προς την προπόνηση το πρωί της Τρίτης όταν χτύπησε τον άνδρα σε ηλεκτρικό αμαξίδιο στις 9:40 π.μ. Το περιστατικό συνέβη στη Via Bergamo στη Fenegro, στην επαρχία Κόμο, κοντά στο προπονητικό κέντρο της Ίντερ, Appiano Gentile.
Ο Μαρτίνεζ δεν τραυματίστηκε, αλλά ήταν βαθιά συγκλονισμένος από τη σύγκρουση και σταμάτησε αμέσως για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Δυστυχώς, ο ηλικιωμένος άνδρας ανακοινώθηκε νεκρός στο σημείο, παρά την άμεση άφιξη ασθενοφόρου και ελικοπτέρου.
Η ιταλική αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. Λόγω των γεγονότων, η Ίντερ ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή Κριστιάν Τσίβου στις 1 μ.μ.
Η ομάδα της Ιταλίας πρόκειται να αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στο Σαν Σίρο την Τετάρτη. Ο Μαρτίνεζ είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας της Ίντερ και βρισκόταν στον πάγκο στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Νάπολι, που τελείωσε 3-1.
Ο Ισπανός τερματοφύλακας εντάχθηκε στην Ίντερ το 2024 από τη Τζένοα και έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές με την ομάδα. Προέρχεται από τη Λας Πάλμας και έχει περάσει από την ακαδημία της Μπαρτσελόνα, τη γνωστή La Masia.
Ειδήσεις Σήμερα
- Αλεξάνδρα Νίκα – Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο μικρός Βασίλης κρατά την ελληνική σημαία σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο
- 28η Οκτωβρίου: Οι κάτοικοι της Γαύδου κράτησαν τη σημαία σε μια παρέλαση χωρίς μαθητές [εικόνες]
- Ίρις Λο: Ιδιόρρυθμες απαιτήσεις πριν το ντεμπούτο στη Victoria’s Secret
- Μετρό Αθήνας: Άνοιξε ο σταθμός «Σύνταγμα» – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο
- «Συνεχίζουμε να φυλάμε τον ουρανό της πατρίδας» – Το μήνυμα του πιλότου της ομάδας «ΖΕΥΣ»

