Θύμα ένοπλης ληστείας Ζορζ Μικαουτάτζε – Oι δράστες έφυγαν με αντικείμενα αξίας 250 χιλιάδων ευρώ

3 λεπτά
Θύμα ένοπλης ληστείας Ζορζ Μικαουτάτζε – Oι δράστες έφυγαν με αντικείμενα αξίας 250 χιλιάδων ευρώ

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Ζορζ Μικαουτάτζε και του απέσπασαν αντικείμενα αξίας 250 χιλιάδων ευρώ υπό την απειλή όπλου!

Ένα εφιαλτικό βράδυ πέρασε ο Ζορζ Μικαουτάτζε την Κυριακή (1/12), καθώς ένοπλοι διαρρήκτες παραβίασαν την πόρτα του σπιτιού του στη Λυών και τον περίμεναν να επιστρέψει! Ο ίδιος γύρισε μετά το ματς κόντρα στη Νις, κι εκεί αντίκρυσε τους δύο άνδρες να κρατούν όπλο και να του ζητούν να αποκαλύψει πού κρύβει χρήματα. Τελικά κατάφεραν να αποσπάσουν πολύτιμα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο 24χρονος.

Οι δύο κουκουλοφόροι άνδρες απείλησαν τον παίκτη, ωστόσο όπως έκανε γνωστό η Le Progres, ο ίδιος δεν έχει υποστεί τραύματα καθώς δεν του ασκήθηκε σωματική βία από τους δράστες. Κατάφεραν να διαφύγουν παίρνοντας με τη λεία τους να αγγίζει τις 250 χιλιάδες σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών.

Μερικά από τα αντικείμενα αυτά είναι πολυτελή ρολόγια, κοσμήματα, καθώς και δερμάτινες ζώνες και παπούτσια που βρίσκονταν στο σπίτι του επιθετικού της Λυών. Οι κάμερες ασφαλείας έχουν συλλάβει τους δύο άνδρες και η αστυνομία της γαλλικής πόλης έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης των Γάλλων πέφτει θύμα ληστείας, καθώς στο παρελθόν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο και στον Νίκολας Ταλιαφίκο, ο οποίος έπεισε τη γυναίκα του να μετακομίσει στο Άμστερνταμ για να είναι ασφαλής.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version