Αθήνα Καιρός

Τέλος ο παλιός Σαλάχ: Έκοψε τα εμβληματικά μαλλιά του- Σοκάρει η νέα εμφάνιση

2 λεπτά
Τέλος ο παλιός Σαλάχ: Έκοψε τα εμβληματικά μαλλιά του- Σοκάρει η νέα εμφάνιση

Αν υπάρχει κάτι για το οποίο είναι γνωστός ο Μοχάμεντ Σαλάχ εκτός από το να σκοράρει γκολ, είναι τα εμβληματικά μαλλιά του.

Τα σγουρά άφρο μαλλιά του Σαλάχ έρχονται και φεύγουν αφού μία είναι κοντά μία μακριά, αλλά παραμένουν πάντα στη θέση τους. Έχει καταλήξει να είναι σημάδι κατατεθέν του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή.

Ο Σαλάχ έχει απαθανατιστεί από την άφιξή του στο Άνφιλντ το 2017 και το χαρακτηριστικό του κούρεμα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.

Ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν στη Λίβερπουλ. Μετά την αποχώρηση του Jurgen Klopp την Κυριακή, οι οπαδοί θα πρέπει τώρα να συνηθίσουν να βλέπουν τον Arne Slot στο dugout την επόμενη σεζόν.

Και μετά από μια φωτογραφία που δημοσίευσε οΣαλάχ την Παρασκευή, φαίνεται ότι ο Klopp δεν είναι το μόνο εικονίδιο που θα φύγει αυτό το καλοκαίρι. Τα μαλλιά του Σαλάχ έχουν φύγει.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]