Αθήνα Καιρός

Super League 2: Οι χούλιγκανς χτύπησαν στον αγώνα Προοδευτική-Κηφισιά

4 λεπτά
Super League 2: Οι χούλιγκανς χτύπησαν στον αγώνα Προοδευτική-Κηφισιά

Το μεσημέρι της Κυριακής η Προοδευτική υποδέχθηκε στο γήπεδο του Κερατσινίου (που χρησιμοποιεί ως έδρα) την πρωτοπόρο Κηφισιά η οποία νίκησε εύκολα με 4-0, ωστόσο ο αγώνας σημαδεύτηκε από επεισόδια.

Επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη δυο ημεδαπών (17 και 19 χρονών αντίστοιχα) για επιθέσεις σε βάρος φιλάθλων μετά τη λήξη και την κατάσχεση αρκετών… πολεμοφοδίων.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ «Πριν την έναρξη του αγώνα, (15) δίκυκλα φιλάθλων της Προοδευτικής μετέβαιναν συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων προς το ανωτέρω γήπεδο, όταν ομάδα (30) ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους εκδήλωσαν επίθεση με ρόπαλα, πέτρες και φωτοβολίδες στη συμβολή των οδών Πέτρου Ράλλη και Νικηταρά στη Νίκαια.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μέσω έγκαιρων τακτικών κινήσεων και χρήση δημόσιων ειδών (χειροβομβίδες κρότου λάμψης) αποκλιμάκωσαν την ένταση με τους επιτιθέμενους να τρέπονται σε φυγή, διασφαλίζοντας τη σωματική ακεραιότητα των συνοδευόμενων.

Κατόπιν των ανωτέρω, εξασφαλίστηκε η ομαλή άφιξη της πορείας των φιλάθλων στη γήπεδο, καθώς και η ομαλή διεξαγωγή του ανωτέρω αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση της αθλητικής εκδήλωσης, (40) οπαδοί της ίδιας ομάδας επιβιβάστηκαν σε (20) δίκυκλα με προορισμό το γήπεδο τους. Ενώ η μηχανοκίνητη πορεία διέρχονταν από την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, ομάδα (8) ατόμων που ήταν κρυμμένοι στην πλατεία Σπάθα, επιτέθηκε εναντίον τους, εκτοξεύοντας πέτρες και ξύλα.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. και της ΔΡΑΣΗ ακολούθησαν τους επιτιθέμενους που τράπηκαν σε φυγή προς διάφορες κατευθύνσεις και ακινητοποίησαν δύο ημεδαπούς άνδρες (17 και 19 ετών) που συμμετείχαν στις επιθέσεις.

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, στην οποία οδηγήθηκαν τα άτομα, ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στην ανωτέρω επίθεση και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, διατάραξη της οικιακής ειρήνης και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Στο σημείο της επίθεσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

πτυσσόμενο γκλοπ,

πτυοσκάπανο,

ξύλινο κοντάρι,

-5- ξύλινες σπασμένες τάβλες και

τεμάχιο από μάρμαρο

Εσωτερική εικόνα άρθρου

Ειδήσεις σήμερα

Νίκος Κούρκουλος: Η τραγική ιστορία πίσω από το «όχι άλλο κάρβουνο», η μπάλα και η άγνωστη σχέση με τον Μάνο Κατράκη

Τρελό ποσό: Πόσα δίνει το Netflix για την σειρά Maestro

Γέννησε η Μαίρη Συνατσάκη – Δεν κοιμήθηκε λεπτό, τι αποκάλυψε ο γιατρός της [βίντεο]

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]