Αθήνα Καιρός

Σκάνδαλο φοροδιαφυγής στην Αγγλία – Εμπλέκονται 329 ποδοσφαιριστές

2 λεπτά
Σκάνδαλο φοροδιαφυγής στην Αγγλία – Εμπλέκονται 329 ποδοσφαιριστές

Σύμφωνα με αποκαλύπτικό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας «The Sun», 329 ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Αγγλία, εκ των οποίων αρκετοί στην Premier League, αποτελούν αντικείμενο φερόμενης φοροδιαφυγής, που σύμφωνα με τις σχετικές εκτιμήσεις θα είναι ρεκόρ σε όλη την Μάγχη.

Είναι χαρακτηριστικό για την σύγκριση, ότι την περασμένη σεζόν, το αρμόδιο τμήμα HMRC (Her Majesty’s Revenue and Customs) πραγματοποίησε μόνο 93 έρευνες.

Η αγγλική εφημερίδα, προσθέτει ότι σε αυτό το σκάνδαλο εμπλέκονται παράλληλα, 31 σύλλογοι και 91 μάνατζερ ποδοσφαιριστών. Αυτή η σημαντική πράξη αφορά ειδικότερα τα μπόνους που χορηγούνται στους παίκτες ώστε να μπορούν να χρησιμοποιούν την εικόνα τους σε διαφημίσεις, ενώ σύμφωνα με το HMRC, από το 2015, έχουν εισπραχθεί 560 εκατομμύρια λίρες σε πρόσθετους φόρους, που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις σήμερα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το σχέδιο στήριξης της κοινωνίας μετά το τέλος των πρόωρων εκλογών

Power Pass: Τα 6 SOS για τα αναδρομικά στο ρεύμα

Μεγάλη απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ: Πώς δρούσαν οι… εκβιαστές του

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]