Αθήνα Καιρός

Μόλις τέσσερις μήνες αφότου άφησε την Πορτογαλία και την Μπενφίκα για την Αγγλία και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έχει αποφασίσει οριστικά να φύγει στο τέλος της σεζόν και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του, καθώς έχει χάσει τη θέση του βασικού κάτω από τα δοκάρια.

Αυτό υποστηρίζουν αγγλικά ΜΜΕ τονίζοντας πως ήδη ομάδες της Γερμανίας και της Ιταλίας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του. Μάλιστα στα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρεται πως η Νότιγχαμ είναι θετική στην παραχώρηση του, μ’ ένα ποσό περίπου στα πέντε εκατ. ευρώ. Ο τερματοφύλακας της εθνικής ομάδας έχει μόλις πέντε συμμετοχές φέτος στην Premier League και ήταν εκτός αποστολής στο ματς του περασμένου Σαββάτου κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Σίτι Γκράουντ».

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]