Αθήνα Καιρός

Premier League: Οπαδοί από το Μάντσεστερ και το Λίβερπουλ διαμαρτύρονται για τις τιμές των εισιτηρίων 

4 λεπτά
Premier League: Οπαδοί από το Μάντσεστερ και το Λίβερπουλ διαμαρτύρονται για τις τιμές των εισιτηρίων 

Premier League: «Καυτό» θα είναι αυτό το Σαββατοκύριακο, με τους δύο μεγαλύτερους συλλόγους του Μάντσεστερ να αντιμετωπίζουν εκείνους του Λίβερπουλ.

Οι οπαδοί των δύο συγκεκριμένων περιοχών, με αφορμή αυτά τα μεγάλα παιχνίδι αποφάσισαν να δείξουν ενότητα και να διαμαρτυρηθούν μαζί για την αύξηση των τιμών στα γήπεδα των ομάδων τους και πιο συγκεκριμένα στο «Άνφιλντ» και στο «Όλντ Τράφορντ».

Ουσιαστικά, οι φίλαθλοι χαρακτηρίζουν αυτή τη νέα πολιτική ως «εκμετάλλευση των πιστών υποστηρικτών» και δηλώνουν πως θα σταθούν «πλάι πλάι» εναντίον αυτής της πρωτοβουλίας.

Αυτές οι διαμαρτυρίες έρχονται μετά από την πρόθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αυξήσει την τιμή εισόδου στο «Θέατρο των Ονείρων» στα 80 ευρώ. Η κίνηση αυτή έγινε ενώ ο σύλλογος έχει αυξήσει τα έσοδά του από τα τηλεοπτικά δικαιώματα κατά 17%, και την ίδια στιγμή που αρκετοί άλλοι σύλλογοι επιδιώκουν την κατάργηση του ανώτατου ορίου των 35 ευρώ για τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων οπαδών.

Ο Νικ Κλαρκ, εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας MCFC Fans Foodbank Support, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα The Daily Mail ότι αισθάνεται «απίστευτα περήφανος» που, παρά τη «συνεχή εχθρότητα μεταξύ των φιλάθλων της Σίτι και της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια λόγω της αντιπαλότητας στο γήπεδο», οι δύο κοινότητες είναι «ενωμένες» απέναντι σε αυτή τη νέα πολιτική. Επίσης, κάλεσε τους φιλάθλους να παραμείνουν ενωμένοι απέναντι στις «πραγματικές απειλές» που επηρεάζουν το ποδόσφαιρο, τονίζοντας ότι «οι φίλαθλοι της εργατικής τάξης απομακρύνονται από το άθλημα μπροστά στα μάτια μας».

Από την πλευρά του, εκπρόσωπος του FC58 (ομάδας φιλάθλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) δήλωσε πως, παρότι «η αντιπαλότητα μεταξύ αυτών των τεσσάρων συλλόγων είναι και ήταν πάντα έντονη», όλοι οι οπαδοί «αγαπούν τις ομάδες τους» και επιθυμούν το ποδόσφαιρο να «παραμείνει προσιτό για τις επόμενες γενιές». Τόνισε, επίσης, ότι «η μόνη λύση είναι η συνεργασία» και κατέληξε αισιόδοξα, πιστεύοντας πως αυτό το κίνημα «θα μεγαλώσει» στο μέλλον.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]