Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ πραγματοποίησε σειρά αναρτήσεων στο Instagram, απευθυνόμενος στους φιλάθλους, θέτοντας νέους στόχους και εκφράζοντας παράπονα για τη διαιτησία.
Υπόσχεση 10% έκπτωσης στους κατόχους διαρκείας
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι, αν ο Παναθηναϊκός δεν καταφέρει να προκριθεί στο Final Four της Αθήνας, όλοι οι φετινοί κάτοχοι διαρκείας που θα ανανεώσουν για τη σεζόν 2026-2027 θα λάβουν 10% έκπτωση ανεξαρτήτως κατηγορίας. Όπως τόνισε, οι φίλαθλοι που στηρίζουν την ομάδα όλη τη χρονιά έχουν κάθε δικαίωμα να απαιτούν καλύτερη εικόνα.

Το μήνυμα «6/6 αυστηρά» και οι Ναν – Λεσόρ
Σε δεύτερη ανάρτηση, ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έστειλε μήνυμα αποφασιστικότητας, γράφοντας «6/6 αυστηρά» και θέτοντας ξεκάθαρο στόχο έξι νικών στα εναπομείναντα παιχνίδια. Παράλληλα, αναφέρθηκε στους Κέι Ναν και Ματίας Λεσόρ, που αναμένεται να επιστρέψουν σύντομα, δίνοντας σημαντική ώθηση στην ομάδα.

Διαμαρτυρία για το φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις
Με τρίτο Instagram story, ο Γιαννακόπουλος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι στο τελευταίο σουτ του Χέιζ-Ντέιβις υπήρξε φάουλ που θα μπορούσε να αλλάξει το αποτέλεσμα. Μάλιστα, έκανε tag και την EuroLeague για να αναδείξει τη συγκεκριμένη φάση, σημειώνοντας ότι η Παρί ήταν καλύτερη για 39 λεπτά, αλλά αυτό δεν αναιρεί τη συγκεκριμένη διαιτητική απόφαση.

Παρά την ήττα, ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει τη μάχη για την παρουσία του στο Final Four, με τη διοίκηση να στέλνει σαφή μηνύματα τόσο για την αγωνιστική συνέχεια όσο και για τη σχέση της ομάδας με τον κόσμο της.

