Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 1-0 της ΑΕΚ στο «Καραϊσκάκης» με γκολ του Ελ Κααμπί και κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα, με το φινάλε να βρίσκει όμως τους παίκτες του να μην πανηγυρίζουν με το που σφύριξε τη λήξη ο διαιτητής καθώς ακολούθησε το απόλυτο χάος στον αγωνιστικό χώρο.
Οι παίκτες των δύο ομάδων πήραν μέρος σε μία γενικευμένη σύρραξη που κράτησε λίγα λεπτά, με τον διαιτητή να δείχνει κόκκινες κάρτες σε Πασχαλάκη και Μουκουντί, και να μπαίνει στο χορτάρι μέχρι και ο ιδιοκτήτης των ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην προσπάθειά του να ηρεμήσει η κατάσταση.
Όλα άρχισαν με ένα θερμό τετ α τετ μεταξύ του Μπρούνο του Λαμέλα, για να ορμήσει κατόπιν ο Μπιανκόν και να πιάσει από το λαιμό τον Αργεντίνο εξτρέμ της ΑΕΚ, για να ακολουθήσει ένας πανικός στο χορτάρι.
- World Cup ανδρών: Ηττα από την Ισπανία και δεύτερη θέση για την εθνική
- Ολυμπιακός – ΑΕΚ 1-0: Πρωταθλητές και με τη βούλα οι «ερυθρόλευκοι»
- Κλήρωση Τζόκερ (13/04): Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν
- «Κλειδώνει» την 5η θέση ο Άρης, 1-0 τον Ατρόμητο
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 3-1: Νίκη – χρυσάφι για τη 2η θέση [δείτε τα γκολ]
- Eurovision για Klavdia: «Κρατά την παράδοση και κοιτάζει ψηλά, στα αστέρια»





















